Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rágógumi eltávolítók, szerek képes leírás - Rágógumi.tlap.hu
részletek »

Rágógumi eltávolítók, szerek - Rágógumi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ragogumi.tlap.hu » Rágógumi eltávolítók, szerek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Ragasztó és rágógumi

Ragasztó és rágógumi

Ha eltörünk egy tányért, összeragasztjuk. Ha lekopott a kerítés, újra befestjük. A kellemetlen szagot légfrissít&ilde;kkel, illatszerekkel rejtjük el. A baktériumok és betegségek ellen fert&ilde;tlenít&ilde;szerekkel és orvosságokkal védekezünk. Ugyanezt azonban már a régiek is megtették. Legfeljebb más - természetes - anyagokat használtak, amelyek egyetlen alapvet&ilde; ponton különböznek a szerves maradványoktól: nem mutatják a csontra, magokra, fára és b&ilde;rre jellemz&ilde; sejtszer&irc; szerkezetet. A régészetben a természetes anyagok kémiáját hívják segítségül, hogy az ásatasok során el&ilde;kerül&ilde;, amorf szerves anyagokat jellemezzék, megállapítsák eredetüket, feltérképezzék használatukat. Az analitikai vizsgálatok számos kromatográfiás és spektroszkópiai eljárást használnak. A gázkromatgráfia, majd a gázkromatográfia/tömegspektrometria (GC/MS) alkalmazása például sokféle élelmiszer, az infravörös spektroszkópia többek között a borostyán azonosítására szolgálhat ...

Rágó eltávolításának specialistája

Rágó eltávolításának specialistája

Cégünk 2008 év elejétől új szolgáltatásokkal bővítette tevékenységi körét. Nagy teljesítményű takarítógépekkel rágógumik, olajfoltok eltávolítását végezzük, illetve elkoszolódott térkövek takarítását vállaljuk. A közterületeken szétdobált rágógumik látványától mindenki szívesen megszabadulna. Ezek eltávolítása a területek tulajdonosainak, gondozóinak nagyproblémát okoz.

Rágó eltávolítás - Mi nem végzünk félmunkát !

Rágó eltávolítás - Mi nem végzünk félmunkát !

A rágógumi. Megnyugtat, jó leheletet ad, ... azonban a járdán, a mozi vagy gyorsétterem előtt nem szép látvány. Nyáron ráragad a cipőre, ezzel higiéniai veszélyt is jelenthet. Orcatech nagy területen is el tudja távolítani a rágógumit. ORCA nagy előnye: nem végzünk félmunkát, ORCA a teljes felületet és nem csak az egyes rágógumi foltokat tisztítja, így a teljes felület felfrissül, tiszta lesz.

Rágó, olajfolt eltávolítás nagy teljesítményű takarítógépekkel

Rágó, olajfolt eltávolítás nagy teljesítményű takarítógépekkel

Rágógumik, olajfoltok eltávolítása, illetve elkoszolódott térkövek takarítása nagy teljesítményű takarítógépekkel. A közterületeken szétdobált rágógumik látványától mindenki szívesen megszabadulna. Ezek eltávolítása a területek tulajdonosainak, gondozóinak nagyproblémát okoz. Az alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy sétálóutcák, bevásárlóközpontok, ipari létesítmények, pályaudvarok, illetve utasvárók padozatán összegyűlt szennyeződéseket, valamint ezen felületek pórusaiba mélyen beágyazódott rágógumikat maradéktalanul eltávolítsuk és ezzel a megtisztított felületet újjá varázsoljuk.

A rágófolt eltávolítására a legjobb megoldás ...

A rágófolt eltávolítására a legjobb megoldás ...

A rágófoltra a legjobb megoldás, ha nem szedjük össze. Amennyiben viszont mégis megtörtént a baj, még akkor sincsen veszve semmi! Leírunk néhány tanácsot mely segítségével remélhetőleg Ön is sikeresen túl jár ezen csúf ragadozó eszén! Amennyiben valamilyen bőr, vagy textil felületre ragadt a gumi, akkor mérettől függően érdemes a fagyasztóba tenni, hogy megkeményedjen, majd utána letörni, lekapargászni a megdermedt anyagot. Ha ez nem segít, akkor kénytelenek vagyunk valamilyen oldószer segítségét igénybe venni. Ez lehet a gyógyszertárban is kapható perklóretilén, de akár sebbenzinnel is próbálkozhatunk. Minden esetben fontos, hogy a tisztítandó felület valamely kevésbé szembetűnő részén próbáljuk ki, hogy nem sérti-e meg az anyagot, ha igen, akkor érdemes mással próbálkozni ...

Rágó eltávolító, hogy elégedett legyen az eredménnyel

Rágó eltávolító, hogy elégedett legyen az eredménnyel

A Rágógumi Eltávolító egy hatékony, vízalapú tisztítószer, ami a legtöbb anyaggal szemben gyengéd. Más szerekkel és a szappannal ellentétben száradás után nem hagy maga után nyomot vagy foltot. Használat előtti teszt: egy tiszta, fehér rongyot kissé nedvesítsen be és finoman dörzsölje az anyaghoz, hogy lássa, kerül-e szín a rongyra. Ha a szín már a tiszta víztől is távozik, akkor biztos, hogy a termék is kiveszi a színt, úgyhogy ne próbálkozzon vele. Ha a vizes rongyra nem került szín, akkor ismételje meg a tesztet Rágógumi Eltávolítóval és ellenőrizze, hogy elégedett-e az eredménnyel.

Tuti menü