Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vegyes rágógumi képes leírás - Rágógumi.tlap.hu
részletek »

Vegyes rágógumi - Rágógumi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ragogumi.tlap.hu » Vegyes rágógumi
Keresés
Találatok száma - 12 db
Mit tehetünk a kellemetlen lehelet ellen?

Mit tehetünk a kellemetlen lehelet ellen?

Sokak tartanak attól, hogy kellemetlen a leheletük, ezért gyakori fogmosással, szájvizekkel, rágógumival próbálkoznak. Ezek segítenek, de hatásuk csak ideiglenes. Nézzünk körül ételeink között, több is elűzi a kellemetlen szájszagot. Az egyik legismertebb ezek közül a joghurt. Napi egy pohár joghurt elfogyasztása a fogínybetegségek és a plakkok kialakulása ellen is véd. Ha valaki nem kedveli a joghurtot, próbálkozzék almával. Az alma, mivel sok rágást igényel, megszabadít a plakkoktól, és evése során több nyál termelődik. A száraz szájban ugyanis jobban elszaporodnak a kellemetlen szagú baktériumok. Van, aki inkább a vízzel kevert almaecetet szereti, ez is igen hatásos szájszag ellen. A lédús gyümölcsök mind elősegítik a nyálképződést. A kellő mennyiségű víz ivása nemcsak egész szervezetünket hidratálja, de a szájból is kimossa a baktériumokat. Igen jó szájszag ellen még a petrezselyem, klorofilltartalma felszívódik a szervezetben, így belülről szagtalanít. Bármilyen más zöldség is sikeres a kellemetlen lehelet ellen. Lényeges, hogy ne pusztán a szájszag elfedésére törekedjünk, az ugyanis fogászati vagy emésztési problémákat jelezhet. Kellő szájápolással nemcsak a szájszag szüntethető meg, de fenntarthatjuk a szájüreg egészségét is. Nagyon fontos a rendszeres fogmosás és a fogselyem használata.

Rágós partner a Maximazie-nál

Rágós partner a Maximazie-nál

A rágógumikat és cukorkákat Twinner márkanév alatt forgalmazó cég a Twinner88 cukormentes drazsé rágógumi ismertségnövelő, kipróbálásra ösztönző és promóciós kampányának médiaügyeit a Kerti Attila vezetése alatt álló Maximize Médiaügynökségre bízta.

Csak a rágó érdekelte a tolvajt

Csak a rágó érdekelte a tolvajt

Erősen rágógumifüggő lehetett az a tolvaj, aki mást nem is lopott, csak rágógumit egy mohácsi boltból. Összesen 18 kartonnal vitt el egy tolvaj rágógumit hétfő délelőtt egy mohácsi élelmiszerboltból. A bolt feljelentése szerint a kár 61 560 forint. A Mohácsi Rendőrkapitányság nyomozást indított az ügyben - közölte a rendőrség ...

Ragasztó és rágógumi

Ragasztó és rágógumi

Ha eltörünk egy tányért, összeragasztjuk. Ha lekopott a kerítés, újra befestjük. A kellemetlen szagot légfrissítőkkel, illatszerekkel rejtjük el. A baktériumok és betegségek ellen fertőtlenítőszerekkel és orvosságokkal védekezünk. Ugyanezt azonban már a régiek is megtették. Legfeljebb más - természetes - anyagokat használtak, amelyek egyetlen alapvető ponton különböznek a szerves maradványoktól: nem mutatják a csontra, magokra, fára és bőrre jellemző sejtszerű szerkezetet. A régészetben a természetes anyagok kémiáját hívják segítségül, hogy az ásatasok során előkerülő, amorf szerves anyagokat jellemezzék, megállapítsák eredetüket, feltérképezzék használatukat. Az analitikai vizsgálatok számos kromatográfiás és spektroszkópiai eljárást használnak. A gázkromatgráfia, majd a gázkromatográfia/tömegspektrometria (GC/MS) alkalmazása például sokféle élelmiszer, az infravörös spektroszkópia többek között a borostyán azonosítására szolgálhat.

Gondolatok a rágógumiról

Gondolatok a rágógumiról

A hagyományos gömb alakú és cukros rágók tartalmaznak ugyan répacukrot, mely a szuvasodás kialakulásáért felelős, ennek mennyisége azonban viszonylag csekély. Elterjedt szokás, hogy nagyon sokan, főleg a fiatalok rendszeresen fogyasztanak rágógumit. Joggal merülhet fel a kérdés, vajon káros-e a rágózás a fogazatra vagy egy teljesen ártalmatlan táplálkozási szokásról van-e szó? A sok-sok édesség közül, melyet fogyasztunk, nyugodt szívvel jelenthetjük ki, hogy a rágó az, amely közülük a legkevésbé károsítja a fogakat. A hagyományos gömb alakú és cukros rágók tartalmaznak ugyan répacukrot, mely a szuvasodás kialakulásáért felelős, ennek mennyisége azonban viszonylag csekély. Másrészt rágózás során megnövekszik a termelődött nyál mennyisége, ezáltal szinte "felhígul" a szájüregi cukros koncentráció.

Csomagolók gyűjteménye

Csomagolók gyűjteménye

Szivesen várom Önt a rágógumicsomagolások gyűjtőjének web-oldalán. Ha véletlenül betévedett ide, ne menjen el rögtön. Talán, érdekesnek találja a szenvedélyemet, ami a rágógumicsomagolások gyűjtése.

Forró rágógumi

Forró rágógumi

Benji, Bobby és Huey, a három 17 éves kamasz, bimbódzó férfiasságuk hajnalán mi mással foglalkozhatna, tulajdonképpen a nap 24 órájában, mint a szexszel és a köré csoportosuló megannyi kérdéssel. Bobby-nak azonban sokkal nagyobb sikere van a gyengébbik nemnél, mint társainak, s ez komoly konfliktust szül közöttük. Ugyanis a suliba új lány érkezik, akibe Benji azonnal beleszeret. Ám a fiú hiába tesz meg mindent azért, hogy felhívja magára a lány figyelmét, Nikki-nek mégis Bobby tetszik meg. S a problémák bizony itt kezdődnek.

Forró rágógumi 4.

Forró rágógumi 4.

A három, immáron jól ismert fiatal kalandjai tovább folytatódnak. Ám azzal a jelentős különbséggel, hogy vége a szabad életnek, ettől kezdve szigorú szabályok határozzák meg Bobby, Benji és Hughie életét, vagyis: Irány a hadsereg! De persze a katonás fegyelem nem a mi hőseinknek való, ugyanis életük fő célja továbbra is a lányok meghódítása, s ennek eléréséért természetesen mindenre képesek.

Rágógumi palota

Rágógumi palota

A kis pónik a Rágógumi palota elnevezésű óriási cukrászdában szokták megtömni kis bendőjüket. Rengeteg sütemény, és finomság közül lehet választani, és ha a vendég elfárad, akár szunnyadhatnak is az ágyon. A sütő világít, és a játék zenél. 3 db AAA elemmel működik (nincs a csomagban).

Hirdetés
Forró rágógumi 2.

Forró rágógumi 2.

Forró rágógumi 2. - Veled akarok járni (Yotzim Kavua): információk és érdekességek a Forró rágógumi 2. - Veled akarok járni című filmről, melynek eredeti címe: Yotzim Kavua. Rendezője: Boaz Davidson. Főbb színészek: Yftach Katzur, Yvonne Michaels, Zachi Noy, Rachel Steiner, Jonathan Sagall, Dafna Armoni.

Orbit cukormentes rágógumi és cukorka - Wrigley Hungária Kft.

Orbit cukormentes rágógumi és cukorka - Wrigley Hungária Kft.

Az Orbit cukormentes rágógumi és Orbit cukorka forgalmazását a Wrigley Hungária Kft. végzi. Használják a fogaik védelmében sok egészséggel. A weboldalunkon a legújabb termékeinken kívül, játékok és a rágógumi megfelelő használatát is ismertetjük.Az Orbit cukormentes rágógumi rágása fokozza a nyáltermelést, tehát segít kiöblíteni a szájból az ételmaradékokat és semlegesíteni a plakksavat.

Felföldi Édességgyártó Kft.

Felföldi Édességgyártó Kft.

A Felföldi Édességgyártó Kft. egy teljes egészében magyar tulajdonosi szerkezettel rendelkező vállalkozás. Társaságunk közel 30-féle terméket állít elő, mindegyiknek az a közös jellemzője, hogy a gyermekek és a fiatalabb korosztály részére az édességet a játékkal kombinálja. Telephelyünk rendelkezik mindazon infrastrukturális, technikai és technológia, valamint humán feltétellel, mely magas minőségű, a fogyasztók elvárásait maradéktalanul teljesíteni tudó termékek gyártáshoz szükséges. Jelenleg az alábbi termékféleségeket gyártjuk: - folyékony és félfolyékony (zselé) édességek - nyalókák - portermékek - tablettázott termékek - drazsírozott termékek - rágók - stick&ip jellegű termékek - csokoládé jellegű termékek - fondan és zsíralapú készítmények

Tuti menü